14 Şubat 2021 Pazar

Rahmet ve merhametinle üzerimize esenlik yağdır.

 Alemlerin Rabbi kendinden başka hiç bir ilah olmayan, ey gariblerin, yetimlerin, kimsesizlerin tek ve gerçek sığınağı hataları affeden, kusurları örten, derdini demeyenlerin bile derdini bilen, gözlerin görmediğini gören,,kulakların duymadığını duyan Yüce Rabbimiz Allah'ım Nefsini temize çıkaranların, Kibir ile arzında kulluk satanların, Mahlukunu hor ve hakir görenlerin değil.

Dua

Gariblerin kimsesizlerin hürmetine, Üstü yırtık, kalbi kırık, mahzun ve sana aşık kulların hürmetine! Mazlumlar, mahzunlar, öksüz ve yetimler hürmetine! Secdede gözyaşı ile sana yalvaranlar hürmetine, kulluğuna layık gördüklerin hürmetine, Yarım yamalak "Rabbim" diyenler hürmetine! Onları da beni de tüm mü'minleri de selamete erdir. Rahmetinle kuşat merhametinle muamele et. Lütuf ve kereminle ikram et! Her halimiz sana ayandır. Gönlümüzden geçenler, dilimize gelmeyenler, hatırladıklarımız ve unuttuklarımız dahi senin ilmindedir. Her halimizi hayreyle! Gözümüzü gönlümüzü lisanımızı zikrinle pak eyle . Bizleri katından irşad eyle. Koru ve muhafaza eyle! Ahir zaman fitnelerinden, şeytanın, deccalin ve tüm yarattıklarının şerrinden, zulmetmekten, kul hakkına girmekten, sana asi olmaktan ve seni unutmaktan bizleri muhafaza eyle! Kibirden, haset ve kıskançlıktan, kendini eksiksiz sanmaktan, zulmü desteklemekten, zalimi sevmekten, mahlukuna hor bakmaktan ve işlediği günahlar sebebiyle gazabına uğramaktan SANA Sığınırım.


Ey Rabbimiz !

Ey sahibimiz Ey kimsesizlerin "kimse"si! gariblerin tek sığınağı, İslam dinini tüm dünyaya hakim eyle Bizleri uyandır! Ümmeti Muhammedi uyandır! Tüm müslümanları uyandır! Tüm insanlığı uyandır! Ahir zamanın zifiri karanlığında kaybolmak üzereyiz. Her yan karanlık, her yan zulüm. Her yanımız haramlar, her yanımız fitne.

Rahmet ve merhametinle üzerimize esenlik yağdır.

Muhammed Mustafa (sav)'in nuru ile tüm zulmeti söndür. Gözleri gördür, kulakları duydur. Hakkı hak, batılı batıl olarak bizlere bildir. Salihlerinle, sadıklarınla, ilmu leduna vakıf aktablarınla, Üçler yediler kırklarınla HAKKI AYAĞA KALDIR BATILI YERE BATIR

Amin.

Fatiha ve Salavat

0 yorum: